Začínáme soutěžit

28.12.2015 08:28

Doufám, že jste si užili hezké a pohodové Vánoce. Dost možná jste se přecpali, přepili a teď už přemýšlíte nad dietou, zahájením cvičení i novoročním předsevzetím. Držíme vám pěsti, ať už začínáte hned nebo si počkáte až na nový rok. My jsme trošku rozpolcení, cvičit už jsme dvakrát byli, ale zbytky dojíst musíme, přece to nevyhodíme. Pořádnou očistu organismu tedy zahájíme až v lednu. Ještě jednou přejeme všem našim příznivcům a kamarádům do nového roku hodně zdraví a splnění všech předsevzetí.

Ale zpět k našim tradičním pondělkům. Kdo našel pod vánočním stromečkem náš kalendář 2016 nebo si ho koupil na besedě či nechal poslat poštou, tak už doufám přemýšlí nad otázkami a chystá se nám posílat odpovědi. Celý příští rok si budeme hrát a naše pondělky trošku změní svůj obsah, ale opravdu jen mírně. Máme v plánu v duchu kalendáře každý týden vzpomínat na místo, které jsme navštívili a připomenout si to nejzajímavější, co jsme tam zažili. Současně vám samozřejmě sdělíme správnou odpověď a vyhlásíme vítěze, který od nás dostane dárek. Startujeme vlastně už dnes, náš kalendář na rok 2016 začíná dnem 28. prosince, vždyť v tomto týdnu už bude leden. Můžete tedy začít hledat odpověď na otázku pod prvním obrázkem a v duchu pravidel do neděle 12:00 nám posílat své tipy.

Pokud kalendář nemáte, tak budete vždycky o krok pozadu a do soutěžení o ceny se nemůžete zapojit. Jasný, pořád s námi můžete týden co týden cestovat po světě a něco zajímavého se dozvědět, i když jen v roli diváka :-) Kdo v tuto chvíli lituje a chtěl by přece jen vyzkoušet své znalosti, stále má ještě možnost si u nás kalendář objednat. Pošleme hned, do konce týdne hravě doputuje k vám domů. Stačí využít náš objednávkový formulář a je to. Přejeme vám pěknou zábavu, hodně správných tipů i štěstí při losování o ceny. Za týden sdělíme správnou odpověď, prvního výherce i bližší podrobnosti k lodičkám, na nichž zahájíme plavbu rokem 2016. Ať příští rok šťastně doplujete do vytyčeného cíle, neutopíte se a máte mnoho důvodů se usmívat.