Soutěž "Nikdy se nevzdávám"

19.01.2014 18:25

Za celou dobu našich aktivit na cestovatelském poli jsme se dozvěděli mnoho příběhů lidí, kterým ten náš životní příběh pomohl v jejich vlastním osudu. Často jsem byl tak dojatý, až mi tekly slzy a říkal jsem naši oblíbenou větu: "To snad není možný!"
A tak mě napadlo, že by vlastně byla velká škoda nechávat si tyhle historky pro sebe. Naopak, mělo by se o nich vědět, protože také ony mohou mnoho lidí nakopnout k aktivitě i úsilí čehokoliv v životě dosáhnout. Nemám žádné právo jednotlivé životní osudy pro nás mnohdy neznámých lidí zveřejňovat. Tento souhlas může udělit pouze sám autor příběhu. A právě proto bych chtěl vyhlásit soutěž.
Každý, kdo bude chtít prostřednictvím našich stránek sdělit světu, jak mu Jirkův optimismus a vůle pomohl něco v životě překonat, splnit si svůj vlastní sen nebo si třeba jen vážit osobní spokojenosti, tak ať nám napíše. Vítány jsou samozřejmě i příběhy, které s námi nesouvisí, zkrátka jakýkoliv souboj s nepřízní osudu, který se vám podařilo vyhrát. Napište nám mailovou zprávu, ve které popíšete svoje pocity i co se vám podařilo překonat a dosáhnout. Nezapomeňte připojit svůj souhlas se zveřejněním. Pokud si budete přát zůstat v anonymitě, sdělte mi to a na stránkách budete uvedení podle vlastního přání buď pouze křestním jménem nebo zvoleným pseudonymem. Já založím na www.jirkamara.cz rubriku, ve které budu příběhy zveřejňovat. Pevně věřím, že je potom všichni společně budeme číst a třeba se i necháme k něčemu inspirovat, čímž vznikne další nový příběh.
Ale když jsem tuto aktivitu nazval soutěž, tak musí mít i své vítěze a taky odměnu. Jelikož považuji za vítěze každého, kdo se odhodlá nám napsat, tak nabízím všem autorům příspěvků mou knihu Nový Zéland návrat k protinožcům. Právě v ní je popisováno, jak jsme začali a co jsme museli zvládnout a překonat. Považuji tuhle knihu za nejvíce inspirativní ze všech, které jsem doposud vytvořil. Já vím, celá řada z vás knihu již vlastní, ale každý jistě najde ve svém okolí někoho, koho by chtěl obdarovat nebo povzbudit.
Kromě toho bych ale rád ocenil nejlepší, nejzajímavější nebo nejpůsobivější příspěvky. Dne 31. května soutěž uzavřu, v červnu proběhne hodnocení a autoři tří nej.. příběhů od nás obdrží hodnotné ceny. Teď vám neřeknu jaké, protože to nevím, ale koneckonců kvůli cenám se účastnit asi nebudete. O tom to přece není. Na druhou stranu všichni přece rádi vyhráváme. Ocenění určitě bude stát za to. Čím více lidí se zúčastní, tím hodnotnější ceny budou!!!
Napište nám, prosím, a nezapomeňte připojit souhlas s uveřejněním i pod jakým jménem chcete vystupovat a ještě uveďte adresu k poslání dárku nebo dokonce vítězné ceny. A taky dejte svému příběhu nějaký název. Děkuji a těším se na příspěvky...