Prázdniny jsou fuč...

28.08.2017 07:09

Měli jste se hezky? Byli jste na nějakém pěkném výletu?Jestli chcete, pošlete nám fotku a doporučte zajímavé místo k návštěvě.

My jsme prázdniny strávili doma a připravovali se na podzim. Už brzo vás překvapíme naším netradičním kalendářem na rok 2018, představíme vám úplně nový cestopisný dokument na DVD a do našeho programu zařadíme téma, které jsme doposud nepřednášeli. Slíbil jsem vám zveřejnění míst a termínů našich besed. Přijeďte za námi, rádi vás uvidíme. Seznam všech přednášek najdete zde:

Přehled podzimních besed

Hodně času jsme taky strávili přípravou budoucí expedice. Jsme přece cestovatelé, tak nemůžeme sedět doma. Monika má poslední prázdniny v životě a cestování ji pohltilo stejně jako nás. A tak jsme se dohodli, že dostane trošku předčasný dárek (spíš dar) za ukončení medicíny. Sehnali jsme super levné letenky a skoro na měsíc zmizíme v divočině. Program bude podle dcery = hodně chodit přírodou a dobrodružně spát ve stanu. Pokusíme se zveřejňovat informace na našich stránkách a na facebooku, jen nevíme, jak často se dostaneme k internetu. Ve středu nasedneme do letadla a v dohledné době se vám z expedice ozveme. Odkud vám budeme psát, to zatím ještě neprozradím, troška napětí neublíží...