Prázdninová soutěž

30.06.2014 09:04

Každý den něco končí a něco nového zase začíná. A tak my nejprve vyhodnotíme naši první soutěž na téma "Nikdy se nevzdávám" a hned vyhlásíme soutěž novou. Vyhodnocení je naprosto jednoduché. Naše porota se shodla s vaším hlasováním. Za nejlepší tři příběhy tedy vyhlašuji Život je bohatství - ochraňuj ho, Každá cesta je dobrá a Kristýnka. Paní Olga Srncová získává navíc cenu návštěvníků našich internetových stránek, protože obdržela suverénně nejvíc hlasů. Vítězům gratulujeme a posíláme slíbenou odměnu. Před všemi účastníky soutěže s velkou úctou hluboce smekáme a taky ještě jednou za jejich příběhy děkujeme. Tři vylosovaní hlasující navíc obdrží naši knihu podle vlastního výběru.

A před vámi je soutěž nová, výrazně jednodušší a možná i zábavnější. Vyzkoušejte si společně s námi, jak se tvoří kalendář. V loňském roce jsme vydali kalendářový příběh, který se setkal s velmi pozitivním ohlasem a my jsme se rozhodli v této činnosti pokračovat. Plánujeme vydání kalendáře na rok 2015 a jako téma jsme zvolili zvířata. Dáme dohromady 53 snímků našich nejzajímavějších setkání s představiteli živočišné říše z celého světa. A teď vás chceme vyprovokovat, abyste si něco podobného vyzkoušeli společně s námi. Pořiďte doma, na dovolené nebo v zoologické zahradě fotografii vašeho oblíbeného zvířete a připojte k ní kratičké povídání. Obojí nám pošlete mailem spolu se jménem a adresou autora snímku. Ti nejlepší a nejrychlejší budou za svou aktivitu oceněni. Proč nejrychlejší se dozvíte v podrobnostech k soutěži, které lehce najdete na našich stránkách nebo jednoduše klikněte na tento odkaz:

FOTOGRAFIE ZVÍŘAT

Přejeme všem krásné prázdniny, ve kterých nebudeme zveřejňovat pravidelné pondělní novinky, přihlásíme se zase 1. září. Ale doufáme, že díky vám nebudou naše stránky úplně mrtvé, pokud nám pošlete příspěvek do nové soutěže, my ho zveřejníme ve fotogalerii. Záleží tedy jen a jen na vás, jestli se bude na co koukat. A pozor, kdo pošle fotku brzo, dostane od nás dárek, více opět v podrobnostech k naší soutěži.

Jako inspiraci připojujeme jednu naši fotku a přejeme vám, abyste měli stále důvod se usmívat.