Média a besedy

12.01.2015 11:42

Nový rok jsme společně zahájili stanovením osobních i pracovních cílů. Díky všem, kteří se nám ozvali. Někteří máte zájem nás kontrolovat, jestli vytyčené úkoly plníme, jiní se k výzvě připojili a určili si své vlastní předsevzetí. Kontrola nám nevadí, alespoň budeme pod tlakem a tím se zvýší pravděpodobnost dosažení úspěchu. Nemáme žádný problém se vám občas zpovídat a hlásit aktuální stav příprav na expedice, ujeté kilometry na kole nebo počet upečených chlebů. Vám, kteří jste nastoupili na stejnou loď, držíme pěsti a přejeme hodně úspěchů.

Teď už ale obraťme list, vždyť s novým rokem začal, po krásných volných dnech, také běžný pracovní režim. Dostal jsem mnoho otázek, jak je to s našimi besedami a kde budeme v nejbližší době vystupovat. Stačí tedy kliknout na odkaz Naše besedy a můžete se podívat na přehled akcí pořádaných v prvním pololetí letošního roku. Další besedy jsou ještě v jednání, takže seznam budeme průběžně doplňovat o nová místa a témata. Rovněž co nejdříve doplníme časy začátků a místa konání, která ještě chybí. Těšíme se na setkání s vámi.

Na závěr dnešního příspěvku bych ještě rád poděkoval všem, kteří reagovali na prezentaci našeho způsobu života ze strany médií. Přerováci zaregistrovali rozhovor, který jsem poskytl našim okresním novinám. V České televizi jste pak mohli sledovat reportáž o našich besedách na Ostravsku a Opavsku. Komu tento pořad unikl, může se podívat do videoarchivu ČT na pořad Týden v regionech ze dne 3.1.2015 nebo kliknout na tento odkaz....Týden v regionech. Jestli se nechcete dívat na celý pořad, můžete se posunout na 16. minutu.

Na viděnou na besedách a příští pondělí přineseme zase něco nového, možná fotky z některé evropské výpravy, možná vyhlásíme nějakou jarní soutěž a možná přijdeme s něčím úplně jiným. Sledujte nás, budeme rádi.