Jarní výlety

17.04.2023 07:35

V našem životě tento týden nastává změna. Máme před sebou poslední jarní přednášky a další budou následovat až zase na podzim. Bude nám po našich příznivcích smutno, bylo to moc fajn a besedy nás a snad i naše diváky velice bavily. Od konce září do začátku prosince máme naplánovaných mnoho dalších setkání a už teď se na ně těšíme.

Nudit se v příštích pěti měsících určitě nebudeme. Především musíme zpracovat několik tisíc fotek a videí z Kanárských ostrovů a připravit stolní a nástěnný kalendář na rok 2024. Zážitků bylo tolik, že se z nich pokusíme připravit i nové téma na přednášky. Až do prázdnin taky chceme objíždět knihovny a nabízet pro jejich čtenáře naše knihy. Nemluvě o celé řadě dalších činností, na které v přednáškovém období nebyl čas. Ale taky chceme trochu cestovat a sbírat nové zážitky. Zatím neplánujeme nic velkého, vždytˇ také u nás je krásně a pokud bude konečně pěkně, máme mnoho míst, kam se chceme podívat. 

A právě o našich malých výletech budou následující pondělní novinky. Cílem je každý týden se podívat alespoň na jedno zajímavé místo a pak vás s ním seznámit. Třeba vás inspirujeme k vlastním cestám po krásách naší vlasti. Ale může to být i naopak. Když se vám bude chtít, pošlete nám fotku z vašeho výletu, tipů na pěkné místo není nikdy dost. Předem děkujeme.