Začínáme s besedami

05.10.2015 08:52

V sobotu jsme si opekli poslední špekáček a rozloučili se definitivně s létem. Už víte, že je to taková naše rodinná tradice. Máme svůj originální první jarní den a poslední letní. Jejich symbolem je právě opékání špekáčků na ohni. Ne, že bychom ode dneška až do jara nevyrazili do přírody, ale nastává trošku jiné období a jiné aktivity. Tak například právě dnes začínáme s přednáškami o našem cestování. První na řadě je Japonsko v Bílovci, v úterý máme Rakousko a Francii ve Vítkově, ve středu USA a Havaj ve Vendryni a tak dále až do 15. prosince. Přednášek máme hodně a pevně věříme, že se na některou z nich přijdete podívat. Srdečně vás všechny zveme. Přehled všech našich besed naleznete ZDE

Minulý týden jsem slíbil prozradit podrobnosti o našem novém kalendáři. A teď tu tak sedím a přemýšlím, co mám vlastně dodat. Základní princip už jsem vysvětlil a na vyhlašování dlouhodobé soutěže je ještě času dost. Letošní rok ještě zdaleka neskončil, tak nebudu spěchat do toho příštího. Jsme moc rádi, že už se nám přihlásili první zájemci o náš Hádankový kalendář. Snad se vám bude líbit, dozvíte se něco nového, zasmějtete se a budete s námi soutěžit. A mimochodem, stojánek je výrazně pevnější než loni. Kalendář vám teda už nebude padat. Za loňský nedostatek se dodatečně omlouvám.

A když říkám soutěž, tak nemůžu nepřipomenout tu právě probíhající. Ještě skoro měsíc máte možnost nám poslat fotografii s tipem na zajímavý výlet u nás či v Evropě. Pokud se vám v létě podařilo nějaké takové místo navštívit, tak se s námi i našimi příznivci podělte o zkušenosti a pošlete fotku s krátkým komentářem. Samozřejmě můžete sáhnout i do archívu, letošní datum podmínkou není. Naše soutěžní fotogalerie vám může být inspirací, kam směřovat své příští cestovatelské plány. Více na stránce Tip na výlet.