Poslední možnost

30.11.2015 09:10

První adventní neděli máme za sebou a poslední měsíc v roce před sebou. Tak abyste věděli, jak to vypadá u nás doma ... Adventní věnec nemáme, ale svíčku jsme si zapálili, to zase jo. Začali jsme sponzorovat elektrárenskou společnost - nepřetržitě nám svítí domečky nad Jirkovou postelí, stromeček, svícen i světýlka za oknem. Na sídlišti jsme skoro jediní, ale Vánoce máme rádi a těšíme se na ně, čím déle, tím lépe.

Minulý týden jsme měli besedu v Přerově. Přišel rekordní počet diváků, až jsme z toho byli nervozní jak před premiérou, ale povedlo se. Nálada byla skvělá a ohlasy zaznamenáváme i skoro po týdnu, to je moc fajn. Prozradil jsem účastníkům historku s havajskou košilí, kterou jsem dostal od manželky na vánoce jako jediný dárek. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Prý jsem byl letos hodný a dostanu od ježíška - Aleny dárky rovnou dva, teda když sáhnu hlouběji do pokladničky a přispěju si. A to já zase rád, co bych pro vlastní spokojenost neudělal, tři dvacetikoruny jsem našel a teď čekám, co velkého pod stromečkem bude.

Máme před sebou do vánoc ještě pár besed, taky jsme byli pozvaní na pravou zabijačku a nahlásilo se k nám několik kamarádů na návštěvu. Takže super, prosinec bude pestrý a veselý. Ale rád bych se vrátil k listopadu, dnes máte poslední možnost, jak se přihlásit do naší soutěže Tip na výlet. Doufám, že nám ještě nějaká ta fotka přibude, ať má porota složitější vyhodnocování. Pár kandidátů na vítěze už máme v hledáčku, ale vše se může na poslední chvíli změnit.

Když dovolíte, na závěr se pochválíme. Hádankový kalendář 2016 byl skvělý nápad, hlásíme téměř vyprodáno, takže opozdilci pospěšte si nebo si s námi nezasoutěžíte. Ale mnohem víc mě těší, jak se nemůžete dočkat hloubání nad našimi otázkami. Doufám, že nezůstane jen u slibů a budeme dostávat každý týden spousty mailů a hlavně správných odpovědí. Prostě si budeme společně hrát a ještě se u toho trošku vzdělávat.