Nová soutěž

22.06.2015 10:56

Kdo nás zná, tak moc dobře ví, že si rádi hrajeme. Snad proto na našich internetových stránkách pravidelně vyhlašujeme spisovatelské a fotografické soutěže. Blíží se nám prázdniny a tím čas, kdy se vydáváme na různé výlety a samozřejmě na dovolenou. Na jaře jsme zveřejňovali vaše soutěžní příběhy z cest, a teď bychom chtěli podpořit cestování ještě sbírkou fotografií ze zajímavých koutů naší vlasti či Evropy. Vyzýváme vás, naše přátele, abyste upozornili velkou cestovatelskou rodinu na místa, která rozhodně musíme spatřit.

Určitě jste viděli někde něco neobvyklého a rádi se o zážitky podělíte. Nechceme vás nijak omezovat, někdo má rád přírodu, jiný historické stavby a další třeba dobré jídlo. Fotografie může být staršího data a nebo vás naše soutěž vyprovokuje k výletu, na který se už dlouho chystáte a ještě jste si svůj sen nesplnili. Tak tam prostě jeďte, udělejte a pošlete nám nějakou pěknou fotku.

Jako vždy se vám chceme za účast odměnit a těm nejlepším dát i nějakou tu cenu. Když jsme sbírali před rokem fotky zvířat, tak se nám jich sešlo 124. Budeme moc rádi, pokud budete stejně aktivní. Kdo nám pošle pěkný snímek, dostane některou z našich knih. Nebudeme je ale rozdávat každému, je to přece soutěž, musíte nás prostě zaujmout. Přísná porota, kterou budou tvořit jako vždy 4 členové naší rodiny - Jirkové, Monika a Alena každou fotografii pečlivě posoudí. Jakmile tři z nás řeknou "Jéé, tam bychom se chtěli podívat," knížka, co by odměna, je vaše a navíc postupujete do finále, kde vyhlásíme nejlepší fotografii z nejlepších.

Dost možná se my nebo někdo další na vaše oblíbené místo vydá a zažije tam podobně krásný zážitek jako vy. To je přece fajn, udělat radost druhému, zrovna minulý týden jsem to v našich novinkách rozebíral. Foťte, hledejte ve svém archivu a doporučujte nám ostatním něco zajímavého k výletu. Sami pak můžete čerpat inspiraci od ostatních, to je přece taky fajn. Hrajte si s námi.

Informace k soutěži naleznete ZDE