Naše soutěže

15.09.2014 12:05

To se nám to pěkně rozjelo. V soutěži Fotografie zvířat se dostáváme k číslu 50 a porotu začíná bolet hlava. Fotky jsou nádherné a bude velký problém zvolit nejkrásnější. Zapojují se nám i děti, což je paráda. Kvůli nám vyrazili do přírody, aby pořídili fotku. Dokonce jsme od nich dostali zprávy, že o prázdninách přečetli některou z našich knih. Z takových informací máme obrovskou radost. Tak třeba Martina z Lutína prý přečetla knížky rovnou tři a už se těší na další. A pak že děti jen sedí u počítače a odmítají číst nebo jít na hřiště a do přírody.

Snad svou troškou do mlýna přispějeme ke vzdělávání budoucí generace. Možná díky našemu životnímu příběhu také ovlivníme charakter budoucích dospěláků. A určitě je vyprovokujeme k cestování, kouzelnému koníčku. Komentáře, že naše knížky jsou veselé a ještě se z nich dá ledasco zajímavého dozvědět, nás moc těší. Paní Zdenka nám napsala, jak čte knihu Japonskem s otevřenou pusou už počtvrté. Není to nádhera? Překvapil nás však její dotaz, jestli může přispět svým příběhem také do již ukončené soutěže. A my říkáme proč ne? Pokud chcete, napište nám také, třeba někomu s podobným životním osudem pomůžete. Příběh paní Zdenky je označený číslem 12 a naleznete ho pod názvem: Život je boj, stojí za to bojovat

Slíbili jsme informaci o našich besedách na podzim 2014. Sestavili jsme přehled všeho domluveného, opět vás nasměruji, stačí kliknout na Přehled besed 2014. Jistě se brzy vyjasní některé chybějící podrobnosti a nebo přibydou další besedy. Budeme rádi, když se s vámi setkáme osobně. Možností máte snad hodně a určitě nebudete zklamaní. Na viděnou, přátelé, třeba už ve čtvrtek v Kyjově a nebo říjnu či listopadu někde jinde.