Mediální partneři

24.03.2014 07:58

Pozorní návštěvníci našich nových internetových stránek si povšimli, že tady některé informace oproti staré verzi  chybí. Tak předně, jsme moc rádi, že nás sledujete a jakékoliv připomínky vítáme. Nad každým upozorněním se zamýšlíme a postupně webovky vylepšujeme, doplňujeme i opravujeme případné chyby. Stránky jsou tím živé a snad i lákají k návštěvě častěji než dřív.

Připomínka z minulého týdne se týkala absence okénka "Mediální partneři". Ano, to je teda pravda. Občas padneme do oka nějakému novináři a chce o nás vydat článek v tisku nebo na internetu. Jsme samozřejmě za takový zájem rádi a pozvánku k rozhovoru nikdy neodmítneme. Vítáme, když se o nás píše, i když rozhodně ne kvůli vlastní slávě. Publicitu vidíme jako jednu z příležitostí, jak ukázat Jirkův příběh a tím někoho jiného povzbudit k aktivitě nebo mu pomoci najít optimismus a naději pro vlastní život. Sami novináře nevyhledáváme, skandály nemáme a možná i proto je článků méně, než by možná mohlo být.

Čas od času přijmeme také pozvání do rozhlasu nebo do televize, většinou do veřejnoprávní, tedy České. V rubrice "Mediální partneři" jsem pak všechny články, rozhlasové a televizní pořady zveřejňoval. Při tvorbě nových internetových stránek jsem ale zjistil, že ne všechny odkazy fungují. Na internetových stránkách dochází ke změnám a některé archivy se průběžně čistí a staré zprávy vymazávají. Proto jsem celou rubriku zrušil. Nechtěl bych však podnětnou připomínku odbýt a mám pro vás tedy jedno stanovisko, jeden odkaz, jedno upozornění a jednu pozvánku:

- staré noviny a časopisy doma běžně vyhazujeme do sběru nebo do kamen a proto nebudeme archivovat ani články o nás. Pokud bude něco nového, upozorníme vás.

- abyste neřekli, že kašleme na minulost, tak jsme z rozhlasových a televizních pořadů jeden vybrali. Odkaz zatím funguje, tak můžete společně s námi zavzpomínat na pořad Před půlnocí, kde jsme o našem cestování skoro půl hodinky povídali. Stačí kliknout na odkaz a můžete se podívat.

- kdo chce, najde docela lehce v archivu České televize všechny naše reportáže z Objektivu.

- a pozvánka na závěr - již tuto neděli, 30.3.2014, bude celý Objektiv věnován pouze nám a naší cestě do Ameriky, takže v tradičních 10:30 jsme na ČT1...