Hurá na prázdniny

28.06.2021 08:26

Každé pondělí k vám přicházíme s novinkou z našeho cestovatelského i rodinného života. Moc děkujeme všem, kteří nás dlouhodobě sledují. Jsme rádi, že se ozvete, napíšete, zavoláte. Na letní měsíce se vždycky odmlčíme a nejinak tomu bude letos. Přejeme vám hezké počasí a mnoho cestovatelských zážitků, ať už se vydáte někam do zahraničí nebo budete poznávat naši krásnou zemi. A pokud nám pošlete odněkud fotku, bude to úplně skvělý. Těšíme se na zprávy od vás. My se zase přihlásíme v září. Přes léto dokončíme naši novou knihu. Napsaná už je, teď jen doladit detaily a vytisknout. Máte se na co těšit, my jsme z ní nadšení, ale samochvála smrdí. Však sami posoudíte....Buďte zdraví a z každého výletu se v pořádku vraťte domů. Snad na viděnou na některé z našich podzimních besed...

Hledáme kouzla přírody po celém světě, ale krásně je všude kolem nás. Nabízím vám pohled z našeho paneláku při západu slunce:

Odpověď na otázku z minulého týdne:

Abych nezapomněl, minule jsme se vás ptali na sopku Vesuv. Kdysi dávno její výbuch způsobil obrovskou katastrofu. My jsme při výjezdu na nejvyšší parkoviště zavařili auto. Přesto odtud máme skvělé vzpomínky, Vždyť jsme vyšplhali i s Jirkou až na vrchol a nejeden turista tomu našemu hrdinovi při výstupu zatleskal.