Dobročinná akce a mimořádná nabídka

29.05.2017 09:37

Minulé pondělí jsme v podobě Výroční zprávy bilancovali a mě při této příležitosti napadlo zorganizovat prospěšnou akci. Někteří už jste obdrželi od nás mailovou zprávu a další ji v dohledné době dostanete. A pokud ne, přihlaste se nám, protože to by znamenalo, že Váš mail vypadl z našeho seznamu. V dnešních novinkách bych Vás rád seznámil s naší aktivitou a poprosil Vás, abyste se k nám připojili. Vy i my společně snad pomůžeme dobré věci, budeme rozdávat radost a povzbuzení:

Dvakrát za rok Vám nabízím naše výtvory k zakoupení a udělám to i dnes. Jen trochu jinak, teda dost jinak….

Náš syn Jirka by měl 24. května narozeniny a já chci udělat něco mimořádného. Proto po dobu jednoho měsíce, naprosto výjimečně, výrazně snižujeme ceny našich knih a filmů, to za prvé. A za druhé, my slibujeme, že za každou knihu nebo DVD, kterou si od nás kdokoliv koupí, věnujeme knihu nebo DVD někomu na invalidním vozíku, nějakému dětskému domovu či organizaci sdružující zdravotně postižené. Zatím nevíme komu, protože netušíme, kolik z vás naši výzvu přijme. Když budete chtít, můžete nám při vlastní objednávce někoho doporučit. Ještě jednou, aby to bylo jasné: jednu knihu nebo DVD koupíte, my jednu věnujeme, a když koupíte deset knih, my věnujeme stejný počet. Vy si samozřejmě dělejte s nakoupenými věcmi, co chcete – knihovny je budou půjčovat, školy je dají dětem za vysvědčení a kdokoliv další udělá radost sobě nebo někomu blízkému. Povinnost darovat máme pouze my, a slib dodržíme, to nám snad věříte. Vy tuto akci podpoříte a od našeho Jirky to bude dárek někomu, kdo potřebuje psychicky povzbudit. To je, myslím, hezký.

Akce začíná teď hned a končí 20. června, v den kdy náš Jirka zemřel. Bylo to loni poslední krásné období, které jsme s ním zažili a my prostě chceme dělat radost druhým a dál šířit Jirkovo statečné poselství. Pokud naši výzvu přijmete, bude to fajn, ale není to samozřejmě povinné. I kdyby se nikdo z vás neozval, my stejně nějaké dárky rozdáme. Dělat radost druhým nás baví.

Díky rozdávání dárků budeme mnohem intenzivněji vzpomínat na Jirku, bude to pro nás teď těžké, a možná i proto jsme se rozhodli udělat něco mimořádného. Díky všem, kteří tuto akci podpoří. Čím víc věcí koupíte, tím víc jich my rozdáme. Akce není o výdělku pro nás, což pochopíte podle cen v tabulce, ale o rozdávání radosti těm, kteří to potřebují.

Název:

Cena v době od 24.5. do 20.6.2017

Kniha Nový Zéland návrat k protinožcům

250,- Kč … 100,- Kč

Kniha Na vozíku na rovníku

250,- Kč … 100,- Kč

Kniha Japonskem s otevřenou pusou

250,- Kč … 100,- Kč

Kniha Ve stopách vikingů

250,- Kč … 150,- Kč

Kniha Tajuplná Afrika

250,- Kč … 150,- Kč

Kniha To snad není možný

250,- Kč … 150,- Kč

Kniha Jaká je Amerika?

250,- Kč … 200,- Kč

Kniha Střípky z Evropy

250,- Kč … 200,- Kč

Fotokniha S Jirkou do světa

750,- Kč … 700,- Kč

DVD Nový Zéland – Severní ostrov

250,- Kč … 50,- Kč

DVD Nový Zéland – Jižní ostrov

250,- Kč … 50,- Kč

DVD Hola Ekvádor a Galapágy

250,- Kč … 50,- Kč

DVD Japonsko v zemi pramenů a zahrad

250,- Kč … 50,- Kč

DVD Kde se zlobí sopky a telí ledovce

250,- Kč … 100,- Kč

DVD Okuhepa Afrika

250,- Kč … 100,- Kč

DVD Kolem země klokanů

250,- Kč … 100,- Kč

DVD Západ USA & Havaj

250,- Kč … 100,- Kč

DVD Rakouskem a Francií

250,- Kč … 100,-  Kč

 

Objednávky posílejte mailem nebo přes objednávkový formulář a připojte dodací, případně fakturační adresu.