A je konec ... ???

11.12.2017 08:29

Minulé pondělí jsme zavzpomínali na poslední zemi z naší expedice Indočínou. Mohlo by se zdát, že tímto je naše fotogalerie států, které jsme navštívili, kompletní. Včera jsem provedl inventuru na mapě, kam si zapícháváme vlaječky navštívených míst, a zjistil jsem, že několik alb jsem letos dodělat nestihl. Pravda, letošní rok sice pomalu končí a naše pondělní novinky spějí k závěru. Ale jak se říká, tam, kde něco končí, současně něco nového začíná. Takže příští rok budeme pokračovat jak ve zveřejňování našich zážitků, tak v cestování.

Zítra máme poslední besedu roku 2017, ale ani to neznamená konec. Trošku si odpočineme, připravíme nová témata k povídání a 23. ledna opět začínáme přednášet. Přehled pořádaných besed na nejbližší období včas zveřejníme. Děkujeme všem, kteří za námi chodí a těšíme se na nová setkání v roce 2018.

A na závěr malá prosba pro všechny naše příznivce. Našli byste ve svém okolí někoho, kdo by si pořídil náš nový stolní kalendář? Moc by nám to pomohlo, nějak nám letos zbyly a v lednu budou staré. Věříme, že by to mohl být pro kohokoliv pěkný vánoční dáreček. Děkujeme předem.